AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağının arkasını görmek

Kahve falında kulağının arkasını görmek

Kahve falında kulağının arkasını görmek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında kulağının arkasını gördüyseniz:

  • Şikayet etmeyi veya umutsuzluğa kapılmamayı başarabilirseniz, yavaş yavaş önemini kaybetmeye başlayan ya da zayıflayan ilişkileri toparlama şansınız var.

Kahve falında kulak arkasında yara görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında kulağının arkasını görmek dünya malı elde edeceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına inanılır.

Kahve falında bir erkeğin arkasından gitmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın arka koltuğunda oturmak onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında arabayı arka koltuktan kullanmak rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadasinla barismak kazanılan paranın artacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün arkasından helva yapmak işlerin çok büyümeyeceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla arka arka gitmek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir