AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulak arkasında yara görmek

Kahve falında kulak arkasında yara görmek

Kahve falında kulak arkasında yara görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, kişinin şansının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulak arkasında yara gördüyseniz:

  • Belki onların da kendilerine göre haklı olduğu yerler olabilir ya da en azından ne yapmaya çalıştıklarını anlamaya çalışabilirsiniz.

Kahve falında kulak arkasında yara görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulağının arkasını görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulak yarası görmek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulağında yara görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulağından yaralanmak sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulağı yara görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine delalet eder.

Kahve falında kulağın yara olduğunu görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulağının yara olduğunu görmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir