AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayı arka koltuktan kullanmak

Kahve falında arabayı arka koltuktan kullanmak

Kahve falında arabayı arka koltuktan kullanmak sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına alamet eder.

Kahve falında arabayı arka koltuktan kullanmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz ya da fırsatları kaçırmanız size kalmış birşeydir.

Kahve falında arabayı arka koltuktan kullanmak dileklerinin kabul olacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arka koltuktan araba kullanmak uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına inanılır.

Kahve falında arabada arka koltukta oturmak bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında arabanın arka koltuğuna oturmak yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına delalet eder.

Kahve falında arabanın arka koltuğunda oturmak sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, yetim sevindireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla arka arka gitmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına işarettir.

Kahve falında arkası açık araba görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkası açık arabaya binmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir