AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla arka arka gitmek

Kahve falında arabayla arka arka gitmek

Kahve falında arabayla arka arka gitmek hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, asık yüzlerin güleceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, idealist davranacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına yorulur.

Kahve falında arabayla arka arka gitmek gördüyseniz:

  • İş yükünüzü hafifletmenin yollarını aramaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında arabayla arka arka gitmek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkayı dönüp gitmek ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkasına bakmadan gitmek özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün arkasından gitmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına yorulur.

Kahve falında ölü birinin arkasından gitmek kendisini işine vereceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin arkasından gitmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen kişinin arkasından gitmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin arkasından gitmek zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir