AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin arkasından gitmek

Kahve falında bir erkeğin arkasından gitmek

Kahve falında bir erkeğin arkasından gitmek ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin arkasından gitmek gördüyseniz:

  • Araştırmadan anlayamazsınız.

Kahve falında bir erkeğin arkasından gitmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş birinin arkasından gitmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine delalet eder.

Kahve falında gidenin arkasından ağlamak böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinin arkasından gitmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, onu cesaretlendireceğine yorulur.

Kahve falında giden birinin arkasından ağlamak mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkasına bakmadan gitmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına yorulur.

Kahve falında sevgilinin arkasından gitmek rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına inanılır.

Kahve falında cenazenin arkasından gitmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir