AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde şişlik görmek

Kahve falında elinde şişlik görmek

Kahve falında elinde şişlik görmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine delalet eder.

Kahve falında elinde şişlik gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı olaylara katılımı konusunda yapacağı konuşmalar size anlamsız ya da eksik gelebilir.

Kahve falında ellerinin şiştiğini görmek helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına inanılır.

Kahve falında şişmiş el görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, ortalığın karışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şiş el görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine rivayet eder.

Kahve falında ellerini şişmiş görmek gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında elinde şişlik görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine inanılır.

Kahve falında ellerini şiş görmek rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında elleri şiş görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elin şiştiğini görmek sevinçli ve mutlu haberler alacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir