AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulak kılı görmek

Kahve falında kulak kılı görmek

Kahve falında kulak kılı görmek her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, işinde büyük başarı elde edeceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine yorulur.

Kahve falında kulak kılı gördüyseniz:

  • Size sorulmasını beklemeden fikirlerinizi paylaşmanız çalışmalarınızı takdir eden kişilerle olumlu ilişkiler geliştirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında kıllı kulak görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına yorulur.

Kahve falında kulakta kıl görmek kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, dayanışma içinde kalacağına delalettir.

Kahve falında kulağın kıllandığını görmek her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında kulak kıllarını temizlemek herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, çok rahat bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında kulağın içinde kıl görmek iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında kulak kılı çekmek kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine delalettir.

Kahve falında kulağını kıllı görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında kulak kılı kesmek yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, kırılan kalbin onarılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir