AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek büyütmek

Kahve falında çiçek büyütmek

Kahve falında çiçek büyütmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine, kişinin rahat nefes alacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına işarettir.

Kahve falında çiçek büyütmek gördüyseniz:

  • Ya para sıkıntısı veya esaslı masraflar olabilir.

Kahve falında çiçek büyütmek evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çiçeğin büyüdüğünü görmek kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiçek büyüdüğünü görmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, uzun ve hayırlı bir ömre tabir olunur.

Kahve falında çiçeklerin büyüdüğünü görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında dükkanın büyüdüğünü görmek rütbe edineceğine, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına işaret eder.

Kahve falında ayın büyüdüğünü görmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendinin büyüdüğünü görmek bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında civcivin büyüdüğünü görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir