AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin büyüdüğünü görmek

Kahve falında evinin büyüdüğünü görmek

Kahve falında evinin büyüdüğünü görmek gönül işlerinin hareketleneceğine, hem de zengin biri olacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evinin büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Size yük olan ya da sizi engellemeye çalışan kişilere izin vermeyin.

Kahve falında evin büyüdüğünü görmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında bir evin büyüdüğünü görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında evini büyütmek yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına delalettir.

Kahve falında evinin büyüdüğünü görmek çekilen acıların unutulacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine yorulur.

Kahve falında odanın büyüdüğünü görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine inanılır.

Kahve falında kafanın büyüdüğünü görmek hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında kendi memesinin büyüdüğünü görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine inanılır.

Kahve falında göz bebeğinin büyüdüğünü görmek çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir