AnaSayfa / Genel / Kahve falında domuz eti tükürmek

Kahve falında domuz eti tükürmek

Kahve falında domuz eti tükürmek ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, sarsılacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, para sıkıntısı çekeceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına tabir olunur.

Kahve falında domuz eti tükürmek gördüyseniz:

  • Diğerlerine yaklaşımlarınız başarı oranını da etkileyebilir.

Kahve falında domuz eti tükürmek ev taşımaya, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından et tükürmek hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ et çiğneyip tükürmek eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına yorulur.

Kahve falında çiğ et tükürmek sıkıntısından kurtulacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine işarettir.

Kahve falında et tükürmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine işarettir.

Kahve falında et parçası tükürmek birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına yorulur.

Kahve falında ağızdan et tükürmek hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına işarettir.

Kahve falında başkasının domuz eti yediğini görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, büyük ferahlık yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir