AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneye tükürmek

Kahve falında anneye tükürmek

Kahve falında anneye tükürmek ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anneye tükürmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınıza yardım edebilir veya inandığınız amaçlar için aktivitelere katılımda bulunabilirsiniz.

Kahve falında anneye tükürmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesinin yüzüne tükürmek aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında annenin yüzüne tükürmek parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lavaboya tükürmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında diş tükürmek sık sık alışverişe gidebileceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına alamet eder.

Kahve falında ağzındaki yemeği tükürmek sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüze tükürmek beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, mal ve varlık sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babaya tükürmek güzel ve bereketli işlere gireceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir