AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker arabası görmek

Kahve falında asker arabası görmek

Kahve falında asker arabası görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına, kazancının ilk önce azalacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, masabaşı bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında asker arabası gördüyseniz:

  • Yapacağınız kişisel çalışmalar sizin için verimli olacak.

Kahve falında asker arabasına binmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asker ve asker arabası görmek çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında asker arabası görmek uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına delalettir.

Kahve falında asker forması giymek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, kısmetli bir işe atılmaya delalettir.

Kahve falında beyaz asker görmek kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında askerle tokalaşmak bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında asker mektubu görmek ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının askerden geldiğini görmek daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir