AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker ve asker arabası görmek

Kahve falında asker ve asker arabası görmek

Kahve falında asker ve asker arabası görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asker ve asker arabası gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda eski bir tanıdık duygusal anlamda sizi yorabilir ya da üzebilir.

Kahve falında asker arabasına binmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında asker arabası görmek belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, kendi işini kurup başına geçeceğine delalettir.

Kahve falında asker ve asker arabası görmek asla harama bulaşmayacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına delalettir.

Kahve falında asker komutan görmek zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine inanılır.

Kahve falında sivil kıyafetli asker görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında askere gitmek ağlamak bir sebeple çok zarar göreceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini askere yollamak içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında asker bayrak görmek olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir