AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker arabasına binmek

Kahve falında asker arabasına binmek

Kahve falında asker arabasına binmek bolluk içine olacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asker arabasına binmek gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler sizi yeni yıla hazırlayabilir.

Kahve falında asker arabasına binmek karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında asker binmek beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asker arabası görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı alamet etmektedir.

Kahve falında asker ve asker arabası görmek kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşla arabaya binmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında müdür arabasına binmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakan arabasına binmek gönlünce harcama yapmasına, hayattan bıkmasına neden olacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdık birinin arabasına binmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir