AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker mektubu görmek

Kahve falında asker mektubu görmek

Kahve falında asker mektubu görmek belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, her geçen gün başarılarının artacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine işarettir.

Kahve falında asker mektubu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız hareketsiz görülüyor.

Kahve falında asker mektubu görmek kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askerden mektup almak bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine delalet eder.

Kahve falında askere mektup yazmak sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asker mektup görmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında asker mektubu almak Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asker mektubu okumak girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babaya mektup yazmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında eşinden mektup almak boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir