AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflü duvar görmek

Kahve falında küflü duvar görmek

Kahve falında küflü duvar görmek verilen emeklerin karşılığını bulacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, patlama noktasına geleceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında küflü duvar gördüyseniz:

  • Hatta, onlar sizden aynı taleplerde bulunabilirler.

Kahve falında duvarda küf görmek ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, düşünmeden hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında evin duvarında küf görmek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, güçten düşeceğine, yorulacağına delalet eder.

Kahve falında küflenmiş duvar görmek hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küflü duvar görmek aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küflü yatak görmek üzüntülerinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında küflü zeytin görmek müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında banyoda küf görmek çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küflü sucuk görmek konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir