AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflü patates görmek

Kahve falında küflü patates görmek

Kahve falında küflü patates görmek hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, işlerinin toparlanacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, çok daha fazla adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında küflü patates gördüyseniz:

  • Konuları zorlamamakta fayda var.

Kahve falında küflü patates görmek işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küflü bir şey yemek akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına delalet eder.

Kahve falında küflenmiş yorgan görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına tabir olunur.

Kahve falında küflenmis yemek görmek sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında ekmeği küflü görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında küflü simit görmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küflü çay görmek dirliğin bozulabileceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında küflü kıyafet görmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir