AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflü pirinç görmek

Kahve falında küflü pirinç görmek

Kahve falında küflü pirinç görmek rakiplerine yenileceğine, planlı ve programlı davranacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, aile içinde de bereketin artacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küflü pirinç gördüyseniz:

  • Doğru strateji geliştirmeniz direnç gösterilmesi durumunda hazırlıklı olmanızı sağlayabilir.

Kahve falında küflenmiş pirinç görmek dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küflü pirinç görmek şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küflenmiş domates görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet eder.

Kahve falında küflü elma görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küflenmiş duvar görmek fesada bulaşacağına, yollarının açılacağına yorulur.

Kahve falında küflü ekmek atmak kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küflenmiş eşya görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında küflü limon görmek hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, endişelerin biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir