AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflü elma görmek

Kahve falında küflü elma görmek

Kahve falında küflü elma görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küflü elma gördüyseniz:

  • Yorıılmak bilmeden bir çok önemli işi başarabilirsiniz.

Kahve falında küflü elma görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine rivayet eder.

Kahve falında küflü duvar görmek onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küflü salam görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında küflenmiş ev görmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında küflü para görmek nerede hata yaptığını sorgulayacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında küflü yumurta görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küflü ekmek görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küflenmiş hamur görmek cesaret ve inançla hareket edeceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir