AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflenmiş domates görmek

Kahve falında küflenmiş domates görmek

Kahve falında küflenmiş domates görmek işiyle nam salacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, acı veren kazalara, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, dertlerinin şifasını bulacağına, kazancının azalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında küflenmiş domates gördüyseniz:

  • Aşırı duygusallığınızı bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında küflü domates görmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, bolluğun sürekli olacağına inanılır.

Kahve falında küflenmiş domates görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küflenmiş börek görmek gözyaşı döküleceğine, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine yorulur.

Kahve falında küflü ceviz görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında küflü salam görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına alamet eder.

Kahve falında küf silmek çok mutlu bir yuva kurulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına delalettir.

Kahve falında küflü demir görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine yorulur.

Kahve falında küflü kaşar görmek şansının kendinden yana olacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir