AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflenmiş eşya görmek

Kahve falında küflenmiş eşya görmek

Kahve falında küflenmiş eşya görmek giden birinin geri döneceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küflenmiş eşya gördüyseniz:

  • İmkan bulursanız çevrenizden uzak olmanız sizi istemediğiniz kimselerle karşılaşmaktan kurtarabilir.

Kahve falında küflü eşya görmek mutlulukların yarım kalacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında küflenmiş eşya görmek sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine delalet eder.

Kahve falında küflenmiş salça görmek zahmetli bir işin sona ereceğine, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küflü çökelek görmek donanımlı kılacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küflü makarna görmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında küflü baklava görmek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küflü kaşar görmek onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Kahve falında küflü kapı görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir