AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflü meyve görmek

Kahve falında küflü meyve görmek

Kahve falında küflü meyve görmek yarar getireceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, bütçesinin genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında küflü meyve gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler vermemelisiniz.

Kahve falında küflenmiş meyve görmek falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına işaret eder.

Kahve falında küflü meyve görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza işaret etmektedir.

Kahve falında küflü çökelek görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine inanılır.

Kahve falında küflenmiş muz görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Kahve falında küflü kapı görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında küflü duvar görmek üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına alamet eder.

Kahve falında küflü ekmek eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında küflü zeytin görmek borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, sevdikleri ile kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir