AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflü kapı görmek

Kahve falında küflü kapı görmek

Kahve falında küflü kapı görmek hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına delalettir.

Kahve falında küflü kapı gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı konularda yardımcı olmak ya da yüklerini hafifletmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında küflü kapı görmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına rivayet eder.

Kahve falında küflenmiş yufka görmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına tabir olunur.

Kahve falında evin duvarında küf görmek çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küflü elma görmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına alamet eder.

Kahve falında küflü su görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında küflenmiş portakal görmek sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalet eder.

Kahve falında küflü ekmek görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına işarettir.

Kahve falında küflenmis yemek görmek vefasızlık ve haksızlık göreceğine, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir