AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflü ekmek

Kahve falında küflü ekmek

Kahve falında küflü ekmek elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında küflü ekmek gördüyseniz:

  • Sevdiklerinize karşı cömertsiniz.

Kahve falında küflenmiş ekmek yediğini görmek çok büyük bir acı duyacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında ekmek küfü görmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına alamet eder.

Kahve falında ekmekte küf görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küflü ekmek atmak aile içinde geçim derdinin olmayacağına, ruhsal olarak etkileneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küflü ekmek vermek kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına delalet eder.

Kahve falında ekmeğin küflendiğini görmek çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, esenlik içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında küf ekmek görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küflü ekmek görmek bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir