AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflenmiş muz görmek

Kahve falında küflenmiş muz görmek

Kahve falında küflenmiş muz görmek özel muamele göreceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, borçların ve dertlerin biteceğine, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, uğranılan zararların telafi edileceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küflenmiş muz gördüyseniz:

  • Belli konular sonlanabilir ya da sonuçlanabilir.

Kahve falında küflenmiş muz görmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına inanılır.

Kahve falında küflü çay görmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küflü domates görmek karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küflenmiş yumurta görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, dünya malının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küflü peynir yediğini görmek başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında küflü salça görmek askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küflenmiş hamur görmek dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, kazancın artacağına işaret eder.

Kahve falında ekmeğin küflendiğini görmek hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, dileklerinin de kabul olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir