AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflü çökelek görmek

Kahve falında küflü çökelek görmek

Kahve falında küflü çökelek görmek çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, güzel bir iş fırsatına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine delalettir.

Kahve falında küflü çökelek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler söylediklerinin dikkatle dinlendiğini fark ederlerse daha iş birlikçi davranabilirler.

Kahve falında küflü çökelek görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine rivayet eder.

Kahve falında taze çökelek görmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağ çökelek görmek yeni iş kollarına girileceğine, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine delalet eder.

Kahve falında çökelek böreği görmek bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında peynir ve çökelek görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında çökelek peynir görmek deyim yerindeyse paranın pul olacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz çökelek görmek sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurtlu çökelek görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir