AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflenmiş yorgan görmek

Kahve falında küflenmiş yorgan görmek

Kahve falında küflenmiş yorgan görmek çok sevilen bir kişi olunacağına, küs kimselerin barışacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, gerekirse özür dileneceğine, kısmetlerinin ve şansının artacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında küflenmiş yorgan gördüyseniz:

  • Duygularınız sizinle uygulanması gerekli çözümler arasında set oluşturabilir.

Kahve falında küflenmiş yorgan görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında küflü yorgan görmek kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına alamet eder.

Kahve falında küflü halı görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında küflü bıçak görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küflü meyve görmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küflü un görmek işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, geçim derdinin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küflenmiş eşya görmek anne baba duasının alınacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında küflenmiş kaşar görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, birçok iş kapısının açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir