AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflenmiş yiyecek görmek

Kahve falında küflenmiş yiyecek görmek

Kahve falında küflenmiş yiyecek görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine işaret eder.

Kahve falında küflenmiş yiyecek gördüyseniz:

  • Yerine getirmesi zor çok fazla anlaşma, iş ya da plan sizi bekliyor olabilir.

Kahve falında küflenmiş yiyecek görmek o işi canlandıracağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küflü yiyecek görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bolca yiyecek görmek muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına delalet eder.

Kahve falında ata yiyecek vermek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine yiyecek vermek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine işaret eder.

Kahve falında yiyecek aramak doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir ölüden yiyecek almak kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yiyecek yardımı almak hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, arabuluculuk yapılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir