AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflü yiyecek görmek

Kahve falında küflü yiyecek görmek

Kahve falında küflü yiyecek görmek evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, verimli ve bereketli işler yapacağına yorulur.

Kahve falında küflü yiyecek gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden kişilerle karşılaşabilirsiniz, sakinliğinizi korumanız gerekiyor.

Kahve falında küflenmiş yiyecek görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küflü yiyecek görmek kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında bir ölüden yiyecek almak aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yiyecek dağıtmak kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, çok büyük borçlar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yiyecek içecek görmek yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine işaret eder.

Kahve falında çok fazla yiyecek görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında yiyecek aldığını görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yiyecekten kurt çıktığını görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir