AnaSayfa / Genel / Kahve falında ata yiyecek vermek

Kahve falında ata yiyecek vermek

Kahve falında ata yiyecek vermek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına delalettir.

Kahve falında ata yiyecek vermek gördüyseniz:

  • Zamana fazlasıyla ihtiyaç duyabilirsiniz.

Kahve falında ata yiyecek vermek işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında birinden yiyecek almak ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil yiyecek görmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine alamet eder.

Kahve falında bir sürü yiyecek görmek kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, gözünün yaşını sileceğine delalet eder.

Kahve falında yiyecekte kurtçuk görmek fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş babadan yiyecek almak mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeşit çeşit yiyecek görmek yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, üstün başarılar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye yiyecek vermek tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir