AnaSayfa / Genel / Kahve falında yiyecek aramak

Kahve falında yiyecek aramak

Kahve falında yiyecek aramak sorunlarının da son bulacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, işin düzeltileceğine, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yiyecek aramak gördüyseniz:

  • Üzerinde çok fazla durmayın.

Kahve falında yiyecek aramak çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen birine yiyecek vermek planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında evde yiyecek görmek yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yiyecek deposu görmek gönül gözünün açılacağına, hafif ve iyi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında yiyeceklerde kurt görmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine inanılır.

Kahve falında yiyecekler görmek kısmetinin ve bahtının kapanacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş anneye yiyecek vermek ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında yemek yiyeceğini görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir