AnaSayfa / Genel / Kahve falında küf böceği görmek

Kahve falında küf böceği görmek

Kahve falında küf böceği görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına işaret eder.

Kahve falında küf böceği gördüyseniz:

  • Parasal sıkıntılarınızı çok fazla büyütmeyin.

Kahve falında küf böceği görmek kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulur.

Kahve falında küflenmiş domates görmek adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında küflü yüzük görmek verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına alamet eder.

Kahve falında küflü salça görmek husumetlerin başgöstereceğine, adının ülke dışında yayılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küflü peynir yediğini görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında ekmekte küf görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, aksiliklerin başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında küf mantarı görmek imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küflenmiş salça görmek işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir