AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflenmiş salça görmek

Kahve falında küflenmiş salça görmek

Kahve falında küflenmiş salça görmek kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine inanılır.

Kahve falında küflenmiş salça gördüyseniz:

  • Bazı endişeleriniz olabilir.

Kahve falında küflü salça görmek hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında küflenmiş salça görmek isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bozuk salça görmek büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında salça yaptığını görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında biber salçası yemek sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında salça ekmek yemek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekmeğe salça sürmek sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında salçalı köfte görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir