AnaSayfa / Genel / Kahve falında küf mantarı görmek

Kahve falında küf mantarı görmek

Kahve falında küf mantarı görmek maddi zararını karşılayacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza işaret eder.

Kahve falında küf mantarı gördüyseniz:

  • Yeni birşeye başlamanız olasıdır.

Kahve falında küf mantarı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, bekarlar için güzel bir evliliğe alamet etmektedir.

Kahve falında küflü mantar görmek başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küflü mandalina görmek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, saygınlığına leke sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küflenmiş ev görmek maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine delalet eder.

Kahve falında küflü et görmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında küflü eşya görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, zararlı kişilerden uzak durulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küflü elma görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine delalettir.

Kahve falında küflü ev görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, ruhunun şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir