AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük büyük altın görmek

Kahve falında küçük büyük altın görmek

Kahve falında küçük büyük altın görmek güçlendikçe güçleneceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, şansın kaçacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, bunun da kendisini çok etkileyeceğine delalettir.

Kahve falında küçük büyük altın gördüyseniz:

  • Sonradan karşılaşabileceğiniz umulmadık bir durum sizi şaşırtıp, hatalı bir tercihte bulunmanıza sebep olabilir.

Kahve falında büyük ve küçük altın görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük büyük altın görmek gözyaşına ve kedere boğulacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük ve küçük abdestini yapmak maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük çocuğunu küçük görmek isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük büyük yılan görmek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, hatalarından erken döneceğine inanılır.

Kahve falında büyük ve küçük fare görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında büyüklü küçüklü balık görmek kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük ve küçük yılan görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir