AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepsi kadayıf görmek

Kahve falında tepsi kadayıf görmek

Kahve falında tepsi kadayıf görmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, zorlukların geride kalacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tepsi kadayıf gördüyseniz:

  • Hiçbirşey plana göre devam etmeyebilir.

Kahve falında tepside kadayıf görmek hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tepsi kadayıf görmek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir tepsi kadayıf görmek söylediklerinin çıkacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine yorulur.

Kahve falında tepsiyle kadayıf görmek doğru iş ortaklığı yapacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taş kadayıf görmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına işarettir.

Kahve falında tel kadayıfı görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ekmek kadayıfı görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, büyük zararlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaymaklı ekmek kadayıfı yemek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir