AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tepsi altın görmek

Kahve falında bir tepsi altın görmek

Kahve falında bir tepsi altın görmek gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, küslüklerin biteceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir tepsi altın gördüyseniz:

  • Belli direktiflerden irite olmamalısınız.

Kahve falında bir tepsi altın görmek yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında tepsi dolusu altın görmek işlerinin başarılı olacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine yorulur.

Kahve falında tepside altın görmek çok zor günler geçirileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına delalettir.

Kahve falında tepsi içinde altın görmek sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın tepsi görmek küslerin ve kırgınların barışacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında dolu tepsi görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına işaret eder.

Kahve falında kahve tepsisi görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında tepside kurabiye görmek en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir