AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni tepsi görmek

Kahve falında yeni tepsi görmek

Kahve falında yeni tepsi görmek çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine inanılır.

Kahve falında yeni tepsi gördüyseniz:

  • Bazı olayların iç yüzü aydınlanabilir, gerçekler ortaya çıkabilir.

Kahve falında yeni tepsi görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında yeni tepsi almak yaptığı çalışmaların heba olacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında tepside dolma görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine işarettir.

Kahve falında iki tepsi baklava görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına rivayet eder.

Kahve falında tepsiden tatlı yemek beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tepside çiğ et görmek hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında tepside et görmek tatsız durumlar yaşanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında bir tepsi yemek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir