AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük suda yüzmek

Kahve falında küçük suda yüzmek

Kahve falında küçük suda yüzmek aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına işarettir.

Kahve falında küçük suda yüzmek gördüyseniz:

  • Sizi eleştiren veya şikayetleri olan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında küçük suda yüzmek kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine işarettir.

Kahve falında temiz bir suda yüzmek günahlarına tövbe edeceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında soğuk suda yüzmek yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli suda yüzmek boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında temiz suda balıklarla yüzmek zafer elde edeceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akan suda yüzdüğünü görmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şifalı suda yüzmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine delalettir.

Kahve falında karanlık suda yüzmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir