AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz bir suda yüzmek

Kahve falında temiz bir suda yüzmek

Kahve falında temiz bir suda yüzmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, bir organizasyona katılacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında temiz bir suda yüzmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimseler içinde en sağlıklı olarak siz karar verebilirsiniz.

Kahve falında temiz bir suda yüzmek işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz suda yüzdüğünü görmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında temiz suda balıklarla yüzmek çok güzel günler ile karşılaşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında temiz ve berrak suda yüzmek kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine rivayet eder.

Kahve falında temiz berrak suda yüzmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz bir suda yüzdüğünü görmek pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, onu doyasıya yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında çok temiz suda yüzmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz suda balıklar görmek kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir