AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük su birikintisi görmek

Kahve falında küçük su birikintisi görmek

Kahve falında küçük su birikintisi görmek gücünü ve itibarını geri kazanacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında küçük su birikintisi gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza çalışmanızda ya da ruhen veya fiziksel olarak stres oluşturan konularda rahatlamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında küçük su birikintisi görmek yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük su birikintisi görmek kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında berrak su birikintisi görmek borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, aksiliklerin baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında yolda su birikintisi görmek maddi imkanlarının çoğalacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su birikintisinde yüzmek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında su birikintisine basmak sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su birikintisinden atlamak geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağmur suyu birikintisi görmek birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir