AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolda su birikintisi görmek

Kahve falında yolda su birikintisi görmek

Kahve falında yolda su birikintisi görmek kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına işaret eder.

Kahve falında yolda su birikintisi gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında ya da geleceğinizi etkileyebilecek konumdaki veya çevrenizdeki kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Kahve falında yolda su birikintisi görmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz su birikintisi görmek uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında derin su birikintisi görmek yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine yorulur.

Kahve falında su birikintisinde yüzmek talihinin artacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında su birikintisi görmek dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına inanılır.

Kahve falında su birikintisine düşmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bulanık su birikintisi görmek yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında su birikintisinde yürümek işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir