AnaSayfa / Genel / Kahve falında su birikintisinden atlamak

Kahve falında su birikintisinden atlamak

Kahve falında su birikintisinden atlamak tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, sıkıntıların aşılacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su birikintisinden atlamak gördüyseniz:

  • Bir çok konuda kompleks yapabilirsiniz.

Kahve falında su birikintisinden atlamak çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu su birikintisi görmek endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil su birikintisi görmek yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık su birikintisi görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine işaret eder.

Kahve falında tertemiz su birikintisi görmek vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına işarettir.

Kahve falında su birikintisinde yüzmek hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, yeni başlangıçların yapılacağına inanılır.

Kahve falında su birikintisine girmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su birikintisinden geçmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir