AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük su birikintisi görmek

Kahve falında büyük su birikintisi görmek

Kahve falında büyük su birikintisi görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, kişinin rahat edeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında büyük su birikintisi gördüyseniz:

  • Duygusal veya maddi konularda tartışmalardan kaçmakta fayda var.

Kahve falında büyük su birikintisi görmek zorluklarının kalmayacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su birikintisinden geçmek kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, manevi anlamda da huzur içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birikinti su görmek aile hayatının kötüye gideceğine, hayatının kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulanık su birikintisi görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su birikintisine basmak elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında evde su birikintisi görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerde su birikintisi görmek kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında yolda su birikintisi görmek borçlarının biteceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir