AnaSayfa / Genel / Kahve falında su birikintisine basmak

Kahve falında su birikintisine basmak

Kahve falında su birikintisine basmak kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına işarettir.

Kahve falında su birikintisine basmak gördüyseniz:

  • Sonuçlar olayları ele alış biçiminize göre değişkenlik gösterebilir.

Kahve falında su birikintisine basmak karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, bazı sorunların başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kirli su birikintisi görmek fesat ve kötü kimselerden olacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına delalettir.

Kahve falında çamurlu su birikintisi görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına alamet eder.

Kahve falında yolda su birikintisi görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, hasta ve üzgün olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temiz su birikintisi görmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına yorulur.

Kahve falında yağmur suyu birikintisi görmek böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına alamet eder.

Kahve falında yeşil su birikintisi görmek maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su birikintisine girmek hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir