AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşunun doğurduğunu görmek

Kahve falında muhabbet kuşunun doğurduğunu görmek

Kahve falında muhabbet kuşunun doğurduğunu görmek kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında muhabbet kuşunun doğurduğunu gördüyseniz:

  • Seyahatler veya kültürel aktiviteler belli kazanımlara neden olabilir.

Kahve falında muhabbet kuşunun doğurduğunu görmek başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına inanılır.

Kahve falında muhabbet kuşun doğurduğunu görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında muhabbet kuşlarının öldüğünü görmek yapılan işte ustalaşılacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine delalet eder.

Kahve falında muhabbet kuşuna su vermek mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eve muhabbet kuşu girdiğini görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında muhabbet kuşu eline almak çaresizleşeceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafeste muhabbet kuşu görmek işlerlik kazanıp insanla dolacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına delalettir.

Kahve falında elinde muhabbet kuşu görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir