AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük kuşlar görmek

Kahve falında küçük kuşlar görmek

Kahve falında küçük kuşlar görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına işaret eder.

Kahve falında küçük kuşlar gördüyseniz:

  • Karşı taraf aslında sizin duymak istediğiniz şeyleri söylemiyor olabilir.

Kahve falında küçük kuşlar görmek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük muhabbet kuşu görmek kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli küçük kuşlar görmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, kime gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük beyaz kuşlar görmek işleri büyütme sürecine girileceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu yakalamak maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında yeşil ve mavi muhabbet kuşu görmek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, verdiği emeklerin heba olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu ve papağan görmek kazancın devamlı olacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında uçan deve kuşu görmek kalkınacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir