AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan deve kuşu görmek

Kahve falında uçan deve kuşu görmek

Kahve falında uçan deve kuşu görmek gelirinden yana memnun olacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, dayanışmanın ve düzenin artacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında uçan deve kuşu gördüyseniz:

  • Resmi dairelerle olan işlerinizde olmadık zorluklar çıkabilir.

Kahve falında uçan deve kuşu görmek uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına alamet eder.

Kahve falında deve kuşu yumurtası toplamak parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, patron koltuğuna yükseleceğine işarettir.

Kahve falında deve kuşu eti yemek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, dertleri biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz deve kuşu görmek büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deve kuşu tüyü görmek mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deve kuşunun ısırdığını görmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında deve kuşuna binmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deve kuşu yumurtası görmek kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir