AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük beyaz kuşlar görmek

Kahve falında küçük beyaz kuşlar görmek

Kahve falında küçük beyaz kuşlar görmek alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, donatacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına delalettir.

Kahve falında küçük beyaz kuşlar gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size ilişkileriniz konusunda eskisi kadar yardımcı olmuyor olabilir.

Kahve falında küçük beyaz kuşlar görmek çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında renkli küçük kuşlar görmek şansının açık olacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine yorulur.

Kahve falında küçük kuşlar görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına delalet eder.

Kahve falında küçük muhabbet kuşu görmek hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük beyaz kuşlar görmek geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, hastalıkların kalmayacağına delalettir.

Kahve falında beyaz renkli muhabbet kuşu görmek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz kuşa binmek güzellik ve hayır geleceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz muhabbet kuşu yakalamak sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir