AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli küçük kuşlar görmek

Kahve falında renkli küçük kuşlar görmek

Kahve falında renkli küçük kuşlar görmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında renkli küçük kuşlar gördüyseniz:

  • Bazı konularda sabırsızlanıyor olabilirsiniz ya da bazı endişeleriniz olabilir.

Kahve falında renkli küçük kuşlar görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında küçük beyaz kuşlar görmek zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına yorulur.

Kahve falında küçük muhabbet kuşu görmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında küçük kuşlar görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında sarı renkte muhabbet kuşu görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güzel renkli kuşlar görmek zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına inanılır.

Kahve falında sarı renkli muhabbet kuşu görmek kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine işaret eder.

Kahve falında sarı renk muhabbet kuşu görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, önemli bir lider haline geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir